05.09.2018 | 15:31

Салат «Порто-дель-Маре», рулетики «Мереживо», закуска «Дарунок Нептуна», качка «По-Прованські»…
Це лише частина назв вишуканих страв, які готували сьогодні на випускний іспит слухачі курсів за професією «Кухар» у ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО»
Різні життєві обставини стали причиною того, що дорослі люди знову сіли за учнівські парти. Втім, за сприяння Служби зайнятості 8 безробітних мають тепер одну з найбільш затребуваних на місцевому ринку праці професій. 
Отримані знання вже найближчим часом наші кухарі підтвердять у практичній роботі на підприємствах громадського харчування міста: на них чекають у ресторанах «The MIX», «ILE De France», кафе «Феєрія», «Ситий пан», на харчоблоці Сумської дитячої лікарні.